Butlletí 16-03: Còdex manuscrit, química, amor i odi

Següent ⇒

Estem tan enfeinats que quasi no tenim temps ni d’enviar el butlletí!

Aquesta vegada parlem d’amor i d’odi, de la complexitat de les relacions, com ho és la que tenen la ciència i el patrimoni cultural… amb sentit de l’humor, com sempre!
I de regal unes tapes, i tot el què hi ha dins: la restauració del llibre de cants gregorians procedent de Sant Martí Sarroca, i que ha quedat fabulós després de la restauració.

llibre amb cobertes de fusta i pellRestauració de còdex manuscrit
en pergamí

Còdex manuscrit en pergamí, amb cobertes de fusta i pell. És un cantoral del segle XVI, amb cants gregorians de la capella de Sant Pere ad Vincula de la torre d’en Vernet.
Danys: Infecció i floritures, llacunes per rosegadors, corcs, mutilacions, desmembrament del relligat, pèrdua de…
  Llegir-ne més →
El complex diàleg químic - restauradorEl químic i el restaurador: una relació amor/odi: Una experiència catàrtica, així podríem descriure el què suposa per a un restaurador assistir a un curs de química. Hi anem amb un cert respecte, (per no dir basarda) i l’anhel de que ens descobreixin un reactiu miraculós que canviï la nostra vida. El pobre restaurador amb prou feines podrà… Llegir-ne més →

Rita Udina · Restauració d’obra gràfica
C. Sant Pere, 24. Baix
Premià de Mar, 08330
Spain

info@ritaudina.com · http://ritaudina.com

Afegeix-nos a la teva agenda de contactes

Copyright © 2016 Rita Udina · Restauració d’obra gràfica, tots els drets reservats.


 Tuita Envia a un amic Google


Aquest butlletí pretén tenir una freqüència mensual o inferior. Si prefereixes no rebre’l dóna’t de baixa. Si, al contrari, frises per ser el primer de conèixer les properes novetats, subscriu-te a les entrades del blog, i rebràs un correu electrònic al mateix moment que es publiquin. També pots subscriure’t a aquest butlletí.
No hem obtingut adreces electròniques de terceres persones. Si formes part d’aquesta llista és que alguna vegada t’has posa’t en contacte amb nosaltres o bé perquè ens vinculen xarxes socials on es facilita el correu electrònic.