Bon any nou 2018!

← enrera a NADAL CASTELLANOenglish

Aquest any no hi ha vers, i anem tan tard que enlloc del Nadal us desitgem un estupendíssim any nou! En la felicitació podeu veure alguns dels projectes en els que hem treballat enguany, i està escrita en les llengües corresponents a les nacions amb les que hem tingut el plaer de compartir experiències. Gaudiu-la!

Imatges: Museu d’Història de Barcelona, Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, Galeria Art Areté, Museu de la Nàutica del Masnou, Arxiu Comarcal del Vallès Oriental, La Vanguardia, Escola Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona, Col·lecció privada, Ajuntament d’Alella, Diputació de Barcelona, Curs de restauració de paper, pell i fotografies, Curs de reintegració i retoc en paper.

Aquestes són les entrades que he publicat enguany:
Curs de reintegració i retoc en restauració de paper El misteri dels nervis de ferro en un manuscrit andorrà Restauración de “Los desastres de la Guerra” de Francisco Goya El químico y el restaurador: una relación amor/odio Restauración “a la carta” con Richard Wolbers Dürer: de la vieja Europa a Palm Beach

Ha estat un any marcat per la difusió als mitjans, si no t’ho creus mira’t la secció de premsa, curulla de retalls!