Taller introductori a la restauració de documents (Dia Internacional dels Arxius)

CASTELLANOenglish
CURSOS > Introducció a la restauració de documents

  • Activitat:.Taller introductori a la restauració de documents.
  • Organitza: Ajuntament de Sentmenat (Barcelona).
  • A càrrec de: Rita Udina.
  • Inscripcions: Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat.
  • Lloc: Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila, Sentmenat.
  • Preu: Gratuït.
  • Patrocinadors: Ajuntament de Sentmenat, Ajuntament de Sarrià de Ter, Neschen.
  • Data: Dimecres 5 de juny de 2019, 16:30h.

Per a celebrar la Setmana Internacional dels Arxius, l’arxiu de Sentmenat organitza aquesta activitat que pretén apropar la restauració de paper al públic general.

Curs - Taller Introducció a la restauració de llibres i documents

Parlarem de per què és necessari conservar, i com fer-ho, amb exemples pràctics d’encapsulats. Obrirem el debat de si la digitalització substitueix la conservació d’originals. També parlarem de perquè cal restaurar, i  com es fa, i de curiositats de la professió. Hi haurà demostracions pràctiques d’alguns tractaments, explicarem anècdotes i estarem oberts a respondre qualsevol pregunta que vulgueu fer.

A més, hi ha l’exposició “Art i Patrimoni. Conservar la Història” (gentilesa de l’Ajuntament de Sarrià de Ter), que es podrà visitar durant aquells dies.

View this post on Instagram

Tot a punt per al #taller d'Introducció a la #restauració de #documents, a la @bibliotecadesentmenat . 🙈🙆🏻‍♀️ #sentmenat . . . . #diainternacionaldelsarxius #setmanainternacionaldelsarxius #diac19 #siac19 #iad #iad2019 #iaw2019 #restauraciódepaper #conservacióirestauració #restauraciódefotografies #restauraciodepaper #restauraciódepatrimoni #restauraciódedocuments #Preservació #conservació #conservaciodocuments #conservaciodocumental #conservacióirestauració #restauraciódedocuments #arxius #restauraciódepaper #restauracióndepapel #archivos #semanainternacionaldelosarchivos #diainternacionaldelosarchivos

A post shared by ℝ𝕚𝕥𝕒 𝕌𝕕𝕚𝕟𝕒. ℙ𝕒𝕡𝕖𝕣 & 𝔹𝕠𝕠𝕜 ℂ𝕠𝕟𝕤. (@ritaudina_conservation) on

View this post on Instagram

Taller "Introducció a la #restauració de #documents", a la #Biblioteca de #Sentmenat, dimecres 5 de juny, 16:30h. Gratuït. Enllaç a la bio. #diainternacionaldelsarxius #setmanainternacionaldelsarxius #diac19 #siac19 #iad #iad2019 #iaw2019 #restauraciódepaper #conservacióirestauració #restauraciódefotografies #restauraciodepaper #restauraciódepatrimoni #restauraciódedocuments #Preservació #conservació #conservaciodocuments #conservaciodocumental #conservacióirestauració #restauraciódedocuments #arxius #restauraciódepaper #restauracióndepapel #archivos #semanainternacionaldelosarchivos #diainternacionaldelosarchivos

A post shared by ℝ𝕚𝕥𝕒 𝕌𝕕𝕚𝕟𝕒. ℙ𝕒𝕡𝕖𝕣 & 𝔹𝕠𝕠𝕜 ℂ𝕠𝕟𝕤. (@ritaudina_conservation) on

Subjecte a llicència Creative Commons. Compartir IGUAL citant AUTORA i ENLLAÇ